Fabrikant van elektrische in hoogte verstelbare bureaus ...

Oppervlakte fouten


Oppervlakte fouten zijn meestal moeilijk te definieren, dit omdat het verschil tussen een fout en een natuurlijk stuk materiaal altijd is gebaseerd op een subjectieve beoordeling.

Uw tafel bestaat uit een frame gemaakt uit gepoedercoated metaal en een blad gemaakt van hout met een melamine, fineer of laminaat oppervlak.

Gepoedercoated metaal, melamine en laminaat worden gewoonlijk niet gezien als natuurlijke materialen, en een redelijke homogeniteit is gemakkelijk ontdekt. Dat is waarom we u verzoeken digitale foto''''s van de oppervlakte fout naar product support. We nemen vervolgens contact met u op.

Fineer is daarintegen een natuurlijk meteriaal, daardoor zal de ene tafel anders zijn dan de andere. Deze verschillen zijn geen fouten - maar een natuurlijk onderdeel van bomen in een bos. Uw tafelblad zal ook na verloop van tijd kunnen verkleuren door absorbsie van straling van de zon. Wanneer u een fout constateerd, die niet kan worden aangemerkt als natuurlijk, stuur ons dan een foto van de oppervlakte fout naar product support. We nemen dan contact met u op.





ConSet Homepage Nederland



loader



ConSet Benelux B.V. | De Stuwdam 51 | 3815 KM Amersfoort | Nederland +31 (0)33 277 92 60 info@conset.nl