Conset Homepage

Elektrisch in hoogte verstelbare tafels en tafel onderstellen uit Denemarken


  
http://www.conset.nl/product/prodone/4848/default.aspx http://conset.nl/product/prodone/4782/default.aspx http://conset.nl/product/prodone/4037/default.aspx http://conset.nl/product/prodone/3770/default.aspx


Nieuw Square Line catalogus!

       


Waarom een elektrische zit-sta tafel van Conset?

  • Regelmatig uw werkpositie veranderen helpt rugproblemen te voorkomen.
  • Als u reeds rugklachten heeft kan een deel van de dag staan aan een hoge tafel in plaats van de gehele dag zitten aan een standaard tafel ontlasting bieden en helpen herstellen als rugklachten optreden.
  • Mensen van verschillende lengte kunnen gemakkelijk hun tafel aanpassen aan hun specifieke behoeften - in het bijzonder handig voor langere mensen die een gebogen werkhouding willen voorkomen.
  • Elektrische bediening betekent dat iedereen zijn/haar perfecte hoogte kan instellen, ook handig voor rolstoelgebruikers.
  • Ideaal voor mensen voor wie de hele dag zitten geen optie is, bijvoorbeeld bij het herintreden na een rugoperatie.
  • Gemakkelijke bediening voor hoogte- en laagteverstelling, met de toegevoegde veiligheidsoptie dat twee knoppen gelijktijdig moeten worden ingedrukt om toevallige bediening te voorkomen.
  • Ideaal voor groepen die gezamenlijk een werkplek delen, zoals bijvoorbeeld callcenters of roulerende werkomgevingen.
  • Comfort voor iedereen.
 

 

Omdat Conset zowel haar eigen lift systemen, verstelbare pootkolommen als onderstellen produceert kunnen we in hoogte verstelbare zit/sta tafels aanbieden voor een scherpere prijs dan andere verstelbare computer tafel producten. Welk model u ook kiest, geen enkele producent kan u dezelfde ergonomische waarde bieden zoals wij die bieden. 
De voordelen van ons product zijn duidelijk. Een in hoogte verstelbare zit/sta tafel hoeft geen grote investering meer te zijn.

 

Onze in hoogte verstelbare computer tafel is verkrijgbaar als monozuil (1-poot), 2-poot en 3-poot versie en biedt het hoogste haalbare rendement binnen hetgeen er verkrijgbaar is. Zit/sta tafels zijn snel en gemakkelijk, met één druk op de knop, te verstellen.  

  Zoek artikel nummer
  

  
loaderElektrisch in hoogte verstelbare tafels en tafel onderstellen | Telefoon +31 (0)33 277 92 60