Fabrikant van elektrische in hoogte verstelbare bureaus ...

Waar is ConSet over 5 jaar?


Productontwikkeling en het assortiment

 

ConSet gelooft niet dat de concurrentie in de komende jaren stil zal blijven zitten. ConSet wil zich daarom blijven verbeteren op het gebied van kwaliteit, design en prijs. Veel van de verbeterpunten die worden aangebracht in de producten worden ingegeven door dealers of eindgebruikers. Hierdoor wordt er gezorgd door een samenwerking aan gewerkt dat de producten steeds beter worden.

 

Productie:

 

De onderdelen voor de onderstellen worden geproduceerd in 3 verschillende landen. De keuze hiervoor is gemaakt om zo elk risico van het niet kunnen leveren te vermijden. Hierdoor is ConSet in staat om de levertijden laag te houden.

    

Logistiek en bezorging

 

In de landen waar wij onze eigen verkoopkantoren hebben biedt ConSet de beste levertijden op de markt. We hebben buffervoorraad in de 3 landen, waar we onze productielocaties hebben, voor de behandeling van directe leveringen wereldwijd.   

Verkoop/export:

Bijna overal in de wereld zijn de eisen aan ergonomisch kantoormeubilair afwijkend van die van de Scandinavische landen. Dit is een vaststaand feit, dat op korte termijn niet zal veranderen. Door onze intensieve focus op productontwikkeling moet het in de toekomst mogelijk zijn om tot prijzen te komen die gelijk zijn aan onderstellen zonder motor. Vroeger waren elektrische ramen in autos een luxe, tegenwoordig is dit standaard. De verwachting binnen ConSet is deze ontwikkeling zich ook doorzet in de markt van elektronische onderstellen. Over 5 jaar wil ConSet het volgende hebben bereikt:

  • Verkoopkantoren in 8 landen
  • Distributeurs in 10 landen

 

Ethiek en milieu:

De producten van ConSet zijn meestal vervaardigd in landen waar de eisen met betrekking tot het milieu lager liggen dan bijvoorbeeld in Nederland. In het kort willen we altijd voldoen aan de wetten of regels in het productieland, waarbij we wel onze eigen moraal en ethiek in ogenschouw nemen om te bepalen waar onze producten geproduceerd worden.

 

Download hier de gedragscode van ConSet  

     

 

 

 

 

 





ConSet Homepage Nederland



loader



ConSet Benelux B.V. | De Stuwdam 51 | 3815 KM Amersfoort | Nederland +31 (0)33 277 92 60 info@conset.nl