Fabrikant van elektrische in hoogte verstelbare bureaus ...

Milieu


Alle ConSet productontwikkelingen en producten voldoen altijd minimaal aan de huidige wet- en regelgeving en

de binnen de productomgeving geldende eisen op dat moment.


Vanwege onze sterke bewustzijn van het belang van het milieu stellen we ons altijd ten doel om altijd de belasting te verminderen voor zowel de interne- als de externe partijen. Lees meer over de milieu-behandeling van de producten binnen ConSet: Environment.pdf.   

 

We vermijden het gebruik van gevaarlijke grondstoffen in onze producten. Door het vermijden hiervan vindt u in onze producten geen methanal, lood, kwil, cadmium, chroomoxide, polybroom byfenyl of polybrome diphenyl.
     

Houtproducten:

De voornaamste houtproductie vindt plaats in Duitsland, waar er voldaan wordt aan de strengste Duitse E1-norm.

 

Download onze certificaten: 

  

 

Electronische componenten:

De nieuwe richtlijn voor de vermindering van gevaarlijke stoffen in elektronische producten en componenten is de RoHS. De leveranciers waarmee ConSet samenwerkt voor de elektrische componenten voldoen allemaal aan deze richtlijnen.   

 

Download hieronder de richtlijnen:     

 

Werkomgeving:

In Denemarken werkt ConSet samen met BST en The Labour Supervision om ongevallen en verwondingen te voorkomen bij de productie. Internationale leveranciers worden jaarlijks meerdere keren bezocht en deze leveranciers voldoen aan de geldende wetten binnen hun land, gericht op de eisen aan de werkomgeving. Het merendeel van onze leveranciers is gecertificeerd met het ISO 14000-certificaat. Deze certificering betekent dat onze leveranciers voldoen aan een groot aantal maatregelen ter bevordering van de veiligheid en betreffende het milieu.

 

Download hieronder een voorbeeld van een ISO 14000-certificaat:

 

Verwijdering:

ConSet adviseerd altijd om het product te demonteren voordat het product afgevoerd wordt. Elektronische onderdelen vallen onder de AEEA-richtlijn voor het verwijderen van elektronisch afval. Alle onderdelen op de ConSet-producten die voldoen aan de AEEA-richtlijn zijn voorzien van het hiernaast getoonde symbool.

 

Download hieronder een uitleg over de AEEA-richtijn en het bijbehorende certificaat:  






 

 

 





ConSet Homepage Nederland



loader



ConSet Benelux B.V. | De Stuwdam 51 | 3815 KM Amersfoort | Nederland +31 (0)33 277 92 60 info@conset.nl