Fabrikant van elektrische in hoogte verstelbare bureaus ...

Duitsland, Denemarken en China


De producten van ConSet worden vervaardigd in landen waar dit het beste kan gebeuren én tegen de beste prijs. Dit betekent dat de tafelbladen en motoren uit Duitsland komen en alle andere metalen delen uit China. Het assemblageproces gebeurt ook in China. In Denemarken hebben wij een eigen hout- en metaalwerkplaats, waar wij alle speciale ontwerpen produceren.       

 

 

ConSet investeert veel tijd in het aanwezig zijn van de juiste mensen op de productielocaties. Hierdoor kan het voorkomen dat werknemers uit Denemarken, meerdere keren per jaar, aanwezig zijn op de productielocaties in Duitsland en China om controles uit te voeren op kwaliteit, ontwikkeling van nieuwe producten en het trainen van het personeel.

 

Bovendien maakt ConSet gebruik van onafhankelijke kwaliteitscontroleur op sommige van de productie-onderdelen om ervoor te zorgen dat er een onpartijdige kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd volgens onze maatstaven.  

Productie van elektrische onderdelen

   

    

  

 

De naam ConSet is een combinatie van de Engelse woorden Construction en Set-up. In het kort betekent dit dat het product ontwikkelingsteam van ConSet in Denemarken tot in de kern elke bouw en ontwikkeling in de gaten houdt. Dit gaat zover als de kleinste schroef die gebruikt wordt. De rest van het bedrijf in Denemarken zorgt ervoor dat alles op het gebied van logistiek en wereldwijde werking altijd in werking is.     

Testen van transformatoren

    

 

Magazijn in Skjern  

   
 

 





ConSet Homepage Nederland



loader



ConSet Benelux B.V. | De Stuwdam 51 | 3815 KM Amersfoort | Nederland +31 (0)33 277 92 60 info@conset.nl