Fabrikant van elektrische in hoogte verstelbare bureaus ...

Lage prijzen en hoge kwaliteit


Binnen ConSet zijn een lage prijs en hoge kwaliteit geen tegenovergestelde waarden. Door het gebruik van grote productieseries, gecombineerd met systematische kwaliteitscontrole, zijn de basis voor de goede kwaliteit van de onderstellen en tafelbladen.

Als we binnen ConSet moeten kiezen tussen verschillende montage-oplossingen, wordt er altijd gekozen voor de eenvoudigste oplossing. Er is geen reden om dingen ingewikkelder te maken dan nodig is.

 

Grote producties en een lage mate van complexiteit zorgen voor een lage prijs, waardoor ConSet van mening is dat een lage prijs en een hoge kwaliteit zeer goed samen kunnen gaan. 

  

Wij houden ons aan onze belofte als het gaat om zowel de specificaties van de onderstellen en tafelbladen als om de levering van de producten. Als er wordt gekeken naar de visuele kwaliteit van onze producten adviseren wij om dit, voor de aankoop, te gaan bekijken bij één van onze dealers. De beoordeling van de verschillende onderdelen, zoals uiterlijk en het geluid van de motor, zijn voor iedereen anders en zullen door iedereen anders beoordeeld worden.

 

Kwaliteisbeleid en kwaliteitscontrole

Iedereen binnen onze organisatie, én die van onze leveranciers, houdt een kritische blik op de kwaliteit van zowel de producten als de werkmethodes. Wel weten wij dat waar mensen werken fouten gemaakt kunnen en dat kwaliteit waarneming verschilt van persoon tot persoon. Dit is ook de reden waarom we een kwaliteitsbeleid hebben opgesteld met daarin onze algemene richtlijnen/houding binnen ConSet. Dit kwaliteitsbeleid is onderaan deze pagina te downloaden. 

 

 

Het overgrote deel van onze productie in Duitsland en China is gecertificeerd met het ISO 9000 certificaat. Dit certificaat zorg ervoor dat onze producten, binnen iedere serie, op dezelfde manier worden behandeld. Maar bovenal besteedt ConSet 100% perfectionisme in de uitwerking van tekeningen van de onderstellen en tafelbladen als ook voor de kwaliteitsbepalingen.

 

 

 

Hieronder kunt u ons kwaliteitsbeleid en voorbeelden van certificering downloaden.

                    

                             

 





ConSet Homepage Nederland



loader



ConSet Benelux B.V. | De Stuwdam 51 | 3815 KM Amersfoort | Nederland +31 (0)33 277 92 60 info@conset.nl